29 Ekim 2012 Pazartesi

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 29 Ekim 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ülker Sports Arena'da yumruklar konuştu...
F.Bahçe Ülker-Mersin BŞB maçında yumruklar konuştu. Kendisini iten Andersen'e yumruk atan Mersin'in ABD'li basketbolcusu Prince atıldı....


Kılıç'ın ilk 11'i
Gençlik Spor Bakanlığı, 18 yeni stat projesinden 11'i için düğmeye bastı. Bursa yeni sezona bitecek; Afyon, Mersin, Malatya ve Konya'da kaba inşaat tamam gibi Devamı için tıklayınız


Kanarya'dan farklı galibiyet: 74 - 50
Avrupa Ligi'nde Real Madrid karşısında ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe Ülker, ligde ise namağlup unvanını korudu. 2 maçtır kazanamayan Mersin'i konuk eden Sarı-Lacivertliler, rakibini 24 sayı farkla 74-50 mağlup etti.


F.Bahçe-Mersin: 77-54
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde F.Bahçe, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 77-54 mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. McCoughtry, 13 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.


Fener farka koştu
Fenerbahçe Ülker, Mersin BB'yi rahat oyunla devirdi


Olaylı maç Fenerbahçe Ülker?in
Beko Basketbol Ligi’nin üçüncü haftasında Mersin B.Bld.’ni konuk eden F.Bahçe Ülker, yumrukların da konuştuğu mücadeleden 74-50 galip ayrılarak üçte üç yaptı.Maçın 3. çeyreğinde ise F.Bahçeli David Andresen ile Mersin’li Edward Prince arasında kavga çıktı. Hakemler Prince’i diskalifiye ederken, Andersen de teknik faulle cezalandırıldı. Günün diğer maçlarında ise Beşiktaş, Tofaş’ı 72-55, Antalya BŞB de Aliağa Petkim’i 92-74 yendi»»


Haluk Levent Mersinli Hayranlarını Coşturdu
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Haluk Levent ten Cumhuriyet Coşkusu Konseri
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde, sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Haluk Levent Mersinli Hayranlarını Coşturdu
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Karşıyaka - Göztepe Notları
br /> YOĞUN İLGİİZMİR'in heyecanla beklediği derbiye taraftarların ilgisi yoğun oldu. Mersinli tarafındaki kale arkası tribünde 4200 kişilik konten...