9 Haziran 2012 Cumartesi

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 9 Haziran 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pitbullar İçin Eylem Yaptılar
Pitbullar İçin Eylem Yaptılar Mersin'de bir grup hayvansever, gündemde olan, pitbull ve benzer köpek ırklarının toplatılmasına yönelik yasa tasarısını protesto etti.Devamı İçin Tıklayınız...


Şarkikaraağaç taki Kazada Ölen Anne ile Kızları Toprağa ...
Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 74 yaşındaki İklime Tez ile kızları 58 yaşındaki Fatma Cumbat ve 49 yaşındaki Aynur Oğuz'un cenazeleri, memleketleri Mersin'in Mezitli...


Pitbullar İçin Eylem Yaptılar
Mersin'de bir grup hayvansever, gündemde olan, pitbull ve benzer köpek ırklarının toplatılmasına yönelik yasa tasarısını protesto etti.


Hayvanseverler Pitbullar İçin Yürüdü
Mersin'de bir grup hayvansever, pitbull ve benzer ırkların toplatılmasına yönelik yasa tasarısını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.


Kurtarılamadı
Mersin'in Tarsus ilçesinde karne günü çıkan kavgada kafasını duvara çarparak yaralanan öğrenci yaşam mücadelesini kaybetti. Devamı için tıklayınız


Bozyazıda Dev Balık Ölüsü Karaya Vurdu
Mersin'in Bozyazı ilçesinde, büyük bir balık ölüsü sahile vurdu. Çocukların bilinçsizce başına toplandığı ölü balık, zabıta ekipleri tarafından derin bir çukura gömüldü.


Mersin de THY Çalışanlarının İşten Çıkarılması Protesto ...
Kristal-İş Sendikası Mersin Şubesi üyeleri, Türk Hava Yolları (THY) yönetimi tarafından 305 THY çalışanının haksız yere işten çıkarıldığını savunarak, grev haklarının kaldırılmasının çağ dışı olduğunu belirtti.


Erdemlili Elif, yazdığı hikaye ile Türkiye ikincisi oldu
Mersin'in Erdemli ilçesinde, Özel Yıldırımhan İbrahim Gül İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Dilay Balcı, Gonca Dergisi'nin Türkiye genelinde düzenlediği hikaye yarışmasında ikinci oldu.


Mersin'de Bürokrat Ve İş Adamları Birlikte Dernek Kurdu
Mersin'de Bürokrat Ve İş Adamları Birlikte Dernek Kurdu Mersin Bürokrat ve İşadamları Derneği (MEBİDER) kuruldu. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Karaaslan, Mersin'de sürdürebilir kalkınmayı, kamu özel sektör işbirliği ve ortak akılla gerçekleştirmeyi misyon edindiklerini söyledi.Devamı İçin Tıklayınız...


Karne gününde çıkan kavga ölümle bitti
Mersin’in Tarsus ilçesinde karne gününde çıkan kavgada, başını duvara çarpan 7’inci sınıf öğrencisi Oğulcan Ferli hayatını kaybetti.