22 Temmuz 2012 Pazar

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 22 Temmuz 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yurtta Hava Durumu
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Denizli, Burdur, Adana, Mersin, Osmaniye ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Culio Mersin yolunda..
Mersin İdman Yurdu'nun uzun süredir kadrosuna katmak istediği Culio konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.


Mersin'e bir Galatasaraylı daha
Mersin İdman Yurdu'nun uzun süredir kadrosuna katmak istediği Culio konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.


Işık'tan Pino açıklaması!
Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Mersin İdman Yurdu'nun iki yıllık sözleşme imzaladığı Pino'nun Fortuna Düseldorf takımıyla görüşeceği haberlerine açıklık getirdi.


Otobüs Arızalandı, Yolcular Ve Firma Görevlileri Kavga Etti
Otobüs Arızalandı, Yolcular Ve Firma Görevlileri Kavga Etti Mersin'in Anamur İlçesi'nde, bindikleri yolcu otobüsünün arızalanması nedeniyle 5 saat bekletildiklerini öne süren yolcular ile acente görevlileri arasında kavga çıktı. Devamı İçin Tıklayınız...


Türkmen Öğretmenler Sertifika Aldı
Mersin'in Erdemli ilçesinde Kerküklü Türkmen öğretmenlerin, 'Türkiye Türkçesi'ni geliştirmesi amacıyla düzenlenen 'Türkçe Kursu' tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan öğretmenlere, düzenlenen törenle sertifikaları sunuldu.


Otobüs Arızalandı, Yolcular ve Firma Görevlileri Kavga ...
Mersin'in Anamur İlçesi'nde, bindikleri yolcu otobüsünün arızalanması nedeniyle 5 saat bekletildiklerini öne süren yolcular ile acente görevlileri arasında kavga çıktı.


Mersin'e bayan antrenör!
Mersin İdman Yurdu, yeni açılan yaz okulunda yıllarca Camspor bayan futbol takımında top oynayan Sinem Gürkan'ı altyapı hocalığına getirdi.


Bursaspor'da gidecek isimler belli
Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezonda takımda düşünmediği bazı oyuncular belli oldu Yeşil-beyazlı takımla sezon öncesi kampına katılan Bedrican Özdoğan ve Aykut Turanın, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralık olarak başka takımlara gönderilecek. Bu sezon profesyonel sözleşmeye imza atan gençlerden Furkan Soyalp ve Ozan Tufan ile iki sezondur A takımla antrenmanlara çıkan Tahacan Velioğlunun antrenmanlara devam edeceği ve yaş gruplarında da forma giymeyi sürdürecekleri bildirildi. Öte yandan geçtiğimiz sezonu Mersin İdman Yurdunda kiralık olarak geçiren İbrahim Kaş hakkındaki son kararı ise Ertuğrul Sağlam verecek. Savunma bölgesindeki eksiklik nedeni...


Milli güreşçilerin 'Kara Tren Türküsü' Bingöl'ü duygulandırdı
Türk sporunun olimpiyatlardaki madalya lokomotifi olan güreş milli takımları hazırlıklarını İstanbul'da Sarıyer ve İkitelli'de sürdürüyor. Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde kamp yapan ve 2012 Londr