16 Eylül 2012 Pazar

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 16 Eylul 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzinsiz eyleme biber gazı müdahalesi
Antalya'da İşçi Partisi'nin izinsiz 'Barış ve Kardeşlik Şöleni'ne polis müdahale etti. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı eylemde polis, göstericileri biber gazı sıkarak dağıttı İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbeyin öncülüğünde düzenlenen Maksim Parktaki eyleme CHPnin Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl ile Mersin Milletvekili İsa Gök destek verdi. Terör kampları kapatılsın, teröristler sınır dışı edilsin, Suriye Türkiye kardeştir yazan pankartlar taşıyan yaklaşık bin 500 kişilik grubu, polis amirleri dağılmaları için uyardı. Buna karşın, İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey, "Bu eylemin y


İlk 11'ler belli oldu
Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçının ilk 11'leri belli oldu


Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu maçı istatistik!
Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu maçının istatistikleri ve an be an canlı yayını... Lig tarihi boyunca Fenerbahçe ile Mersin İdman Yurdu takımları toplamda 24 kez karşılaştı. Fenerbahçe rakibini karşısında 12 galibiyetini alırken 11 maç berabere bitti Mersin İdman Yurdu ise rakibin karşısında sadece 1 kez 1968-69 sezonu...


11'ler belli oldu... Alex ve Meireles... (CANLI- 20.30)
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk ediyor....


Fenerbahçe'de ilk 11 sürprizi!
Fenerbahçe'nin Mersin İdman Yurdu ilk 11'i belli oldu. Raul Meireles ile Alex de Souza karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak.


Fenerbahçe - Mersin İdman Yurdu
Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu'nu konuk ediyor.


Şehit Polis Ateşi Mersin e Düştü (2)



Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçı gelişmeleri
F.Bahçe, cezası nedeniyle yine kadın ve çocukların izleyeceği maçta Mersin İdmanyurdu'nu ağırlarken, üç yıldızının ilk 11'de olması bekleniyor.


Mersinde Offshore Heyecanı
Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası 10. ayak yarışları yapıldı.


Offshore Şampiyonası'nın Mersin ayağı tamamlandı
Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın 10. ayak yarışı Mersin'de yapıldı ve yarışların Mersin ayağı tamamlanmış oldu.