12 Ağustos 2012 Pazar

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 12 Agustos 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İşte Süper Lig'in ilk hafta programı
Spor Toto Süper Lig'de ilk haftanın programı açıklandı. 2012-2013 sezonu, 17 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00'de Eskişehir Atatük Stadı'ndaki Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor maçı ile başlayacak Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta programı belli oldu. 17 AĞUSTOS CUMA 21:00 Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor (Eskişehir Atatürk) 18 AĞUSTOS CUMARTESİ 17:00 Karabükspor - Trabzonspor (Necmettin Şeyhoğlu) 21:45 Elazığspor- Fenerbahçe (İzmir Atatürk) 21:45 Gaziantepspor - Sivasspor (Kamil Ocak) 19 AĞUSTOS PAZAR 20:00 Kayserispor - Bursaspor (Kadir Has) 20:00 İstanbul BŞB - Beşiktaş (Atatürk Olimpiyat) 21:45 Mersin İdmanyurdu - Orduspor (Tevfik Sırrı Gür) 20 AĞUSTOS PAZARTESİ 19:30 Gençlerbirliği -


Tarsus ta Uyuşturucu Operasyonu
Mersin'in Tarsus ilçesinde jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda bir mısır tarlasında 4 bin 383 kök Hint keneviri bitkisi ile 835 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Kocası Tarafından Darp Edilen Kadın Hastanede Öldü
Mersin’de ayrı yaşadığı kocası tarafından darp edildiği iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 çocuk annesi kadın, tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti.


Düzce El Sanatları Eğitim Merkezi Öğrenci Alınacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Bilecik, Elazığ, Mersin, Düzce, Kastamonu ve Sivas illerinde bulunan el Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüklerine 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı için kursiyer öğrenci alınacak.


Mersin'e takviye yolda
Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon öncesinde takıma takviyeler yapılabileceğini belirtti.Mersin İ. Y.


"Takviye yapılabilir"
Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Mersin İdmanyurdu gaza bastı
Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Mersin İdmanyurdu'nda sezon hazırlıkları
MERSİN Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


İftarda Birlik Beraberlik Vurgusu
Mersin Kültürlerarası Diyalog ve Düşünce Merkezi Derneği (MEKADİM) tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan din adamları, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


Mersinli din adamlarından birlik mesajı
Mersin Kültürlerarası Diyalog ve Düşünce Merkezi Derneği'nin iftarına katılan din adamları, günümüzde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bu günlerde hep beraber birlik mesajı verdi