4 Ağustos 2012 Cumartesi

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 4 Agustos 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Mersin de )
(Tür.Yurt).


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin de."Bu Coğrafyada ...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bu coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti'ni onurlu, dik duran, hiç kimsenin önünde boyun eğmeyen saygın bir cumhuriyet yapacağız' dedi.


Kılıçdaroğlu: Akkuyu ile İlgili Çok Fazla Bilinmeyen ...
Kılıçdaroğlu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında 1 Ağustos'ta çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünver'in Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı...


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin'de:"Bu coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti'ni onurlu, dik duran, hiç kimsenin önünde boyun eğmeyen saygın bir cumhuriyet yapacağ
MERSİN CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu coğrafyada Türkiye Cumhuriyeti'ni onurlu, dik duran, hiç kimsenin önünde boyun eğmeyen saygın bir cumhuriyet yapacağız" dedi.


'Akkuyu ile ilgili çok fazla bilinmeyen var'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında günlerdir süren çatışmayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmamasını eleştir Şemdinlideki gelişmeleri gazetelerden takip ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, Akkuyu Nükleer Santral ile ilgili çok fazla bilinmeyen soruların olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Okulunun Gençlik Kampını ziyaret etmek için Mersinin Gülnar İlçesine bağlı Büyükeceli Beldesine geldi.. Büyükeceli Belediye Başkanı MHPli Mehmet Kaleyi makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir süre görüştükten sonra, gençleri eğitim verilen CHP Par


Evine Bırakmak İçin Otomobillerine Aldıkları Kadını ...
Mersin'de 36 yaşındaki Emine Erkal, iddiaya göre, kendisini eve bırakma vaadiyle otomobillerine alan 2 kişi tarafından feci şekilde dövüldü, 200 lirası ve cep telefonu da gasp edildi.


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mersin de
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Şemdinli'de nelerin olup bittiği konusunda Türkiye'de kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmış değil, gazetelerden öğreniyoruz' dedi.


Bursluluk sınavı birincisi Mersin Gülnar'dan çıktı
Mersin'in Gülnar ilçesinde Sevgi Çiçeği Anafen Dershanesi, bu yılda Türkiye birincisi çıkararak başarı geleneğini devam ettirdi.


Evine Bırakmak İçin Otomobillerine Aldıkları Kadını ...
Mersin'de 36 yaşındaki Emine Erkal, iddiaya göre, kendisini eve bırakma vaadiyle otomobillerine alan 2 kişi tarafından feci şekilde dövüldü, 200 lirası ve cep telefonu da gasp edildi.


Yardım Bahanesiyle Gasp
Mersin'de bir kadın kendisini eve bırakma vaadiyle otomobile bindiren 2 kişi tarafından feci şekilde dövüldükten sonra gasp edildiğini ileri sürdü.