27 Kasım 2012 Salı

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 27 Kasim 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Biraz daha çalışmamız gerekiyor.."
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, geçen hafta sonu Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''Biraz daha çalışmamız gerekiyor'' dedi..


İntihar etmek isteyen genci emniyet müdürü vazgeçirdi
8 katlı binanın çatısına çıkıp, intihar etmek isteyen işsiz Taner G.'yi Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, ikna ederek vazgeçirdi Mersin'in Tarsus İlçesinde borçları olduğu iddiası ile 8 katlı binanın çatısına çıkıp, intihar etmek isteyen işsiz Taner G.yi Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, ikna ederek vazgeçirdi. Olay Şehit Mustafa Mahallesinde meydana geldi. 4 yıl önce Telekomda çalışırken işten çıkarılan ve 4 yıldır işsiz olan 31 yaşındaki Taner G., inşaat halindeki 8 katlı apartmanın çatısına çıktı. Çatıda Taner G.yi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede 


Mersin'de yeni bir böcek türü keşfedildi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde görevli Doç. Dr. Serap Avgın tarafından Mersin'de ormanlık alanda yeni bir böcek türü keşfedildi ve adına 'Epuraea Sütçüimamun' denildi KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, üniversitenin 20nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla üniversitede basın toplantısı düzenledi. KSÜyü Türkiyenin saygın üniversitelerinden biri haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Rektör Karaaslan, her yıl daha da büyüyen üniversitede eğitim kalitesini de artırdıklarını anlattı. Akademik çalışmaların da aralıksız sürdüğünü bildiren Karaaslan, Doç. Dr. Serap Avgın t


İntihar Etmek İsteyen Genci Emniyet Müdürü Vazgeçirdi
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde borçları olduğu iddiası ile 8 katlı binanın çatısına çıkıp, intihar etmek isteyen işsiz Taner G.'yi Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, ikna ederek vazgeçirdi.


Mersin de Yeni Bir Böcek Türü Keşfedildi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde görevli Doç.Dr.Serap Avgın tarafından Mersin'de ormanlık alanda yeni bir böcek türü keşfedildi ve adına 'Epuraea Sütçüimamun' denildi.


Toros Dağları'nın zirvesinde yaşayan yeni bir böcek türü keşfedildi
Toros Dağları'nın zirvesinde yaşayan yeni bir böcek türü keşfedildi. Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Güzeloluk beldesi Aydınlar köyü yakınlarında bulunan böcek, bin 350 metre yükseklikte yaşıyor. Kah


Kore Gazisi Ali İhsan İstanbulluoğlu Vefat Etti
Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Ali İhsan İstanbulluoğlu hayatını kaybetti.


8 Kattan Atlamak İsteyen Genci Emniyet Müdürü İkna ...
Mersin'in Tarsus ilçesinde borçları nedeniyle 8 katlı binanın çatısından kendini atmak isteyen işsiz genci emniyet müdürü kurtardı.


Mersin İdmanyurdu tur atladı
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Tokatspor'u 1-0 yenerek tur atladı.


Yeni böcek türü keşfedildi
Toros Dağları'nın zirvesinde yaşayan yeni bir böcek türü keşfedildi. Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Güzeloluk beldesi Aydınlar köyü yakınlarında bulunan böcek, bin 350 metre yükseklikte yaşıyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) tarafından keşfedilen yeni böcek türü, çürümüş sedir ağaçlarının doğadan temizlenmesine de yardımcı oluyor.