29 Kasım 2012 Perşembe

Mersin Haberleri | Haber Tarihi 30 Kasim 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mersin'in hedefi ilk 8
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, çizilen hedefler doğrultusunda açıklamalarda bulundu.


Trabzon'da devre arası büyük operasyon
Bordo-Mavili yönetim, ara transfer döneminde kadrosunda büyük değişikliğe gidiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. Yerlerine yenileri alınacak. En büyük değişiklik forvet ve orta sahada gerçekleşecek. Listenin başında Mersinli Nobre ile Es Esli Alper Potuk bulunuyor.Bu sezon istikrarsız sonuçlarla taraftarını üzen Trabzonspor’da devre arasında büyük revizyon bekleniyor. Ara transfer döneminde birçok oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan Bordo-Mavililer, yeni takviyelerle güçlenmeyi amaçlıyor. Özellikle Burak Yılmaz’ın Galata-saray’a»»


Terim-Kocaman polemiği bitmiyor
Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sayılı günler kalırken Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında adeta söz düellosu yaşanıyor.G.Birliği maçı sonrası Kocaman’ın kendisine yöneltilen bir soru üzerine, “Başka yerlerde de aynı sorulara muhatap bulursunuz umarım.” sözleri ile Mersin deplasmanında gazetecileri azarlayan Terim’e ince bir mesaj göndermişti. Sarı-Lacivertli çalıştırıcının bu ifadeleri, “G.Saray»»


3. nükleer santral için ilk tercih İğneada
Türkiye, artan enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla 2023 yılına kadar 3 nükleer santral inşa edecek.Ruslar Mersin Akkuyu’da ilk santral çalışmalarına başladı, ikinci santral için Sinop’ta hazırlıklar devam ediyor. Zaman’ın, Enerji Bakanlığı ve Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) kaynaklarından aldığı bilgiye göre üçüncü santral için Kırklareli-İğneada bölgesi öne çıkarken alternatif»»


Mersin Büyükşehir Belediyesi Galip
Kadınlar FIBA Cup'ta Mersin BB, S. Noginsk'i yendi.


Mersin'de bıçaklı kavga:1 ölü
Anamur'da aynı okulda okuyan iki öğrenci arasında çıkan bıçaklı kavgada bir öğrenci öldü. Alınan bilgiye göre, Anamur Lisesi öğrencisi F.Ö.(17), okul bahçesinde aynı okulda okuyan yaşıtı M.N. ile henüz... Devamı için tıklayınız


Özdilek'in öğrencileri Mersin'e bileniyor
Süper Lig'de yaptığı çıkışla adından söz ettiren Medical Park Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Antalyaspor


Antalya'da hazırlıklar sürüyor
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Antalya'da gözler lige çevrildi!
Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Mersin Büyükşehir Belediyesi: 62 - Spartak Noginsk: 53
FIBA Kadınlar EuroCup C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi, evinde konuk ettiği Spartak Noginsk'i 62-53 mağlup etti ve grubunu ikinci sırada tamamladı.